Εργαστήρια που αφορούν όλες τις ηλιακές ομάδες από παιδιά εως και ενήλικες, σχεδιασμένα από επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες του μουσείου και αξιοποιούν ενδιαφέροντα, ικανότητες  και εμπειρίες, ανταποκρίνομενα στην επιθυμία και την ανάγκη των πολιτών για:

δημιουργική  απασχόληση 

αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου

αυτόβουλη μάθηση

επαγγελματικό προσανατολισμό

ψυχαγωγία

κοινωνικοποιήση

επικοινωνία

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες

 

 

 

Εργαστήρι για εφήβους: Απο το χειροποίητο στο Fashion Revolution

Τι είναι fashion revolution; Γιατί η κοινωνία μας χρειάστηκε να επαναστατήσει ενάντια στην γρήγορη μόδα; Γιατί να μην είναι καλό όταν αγοράζω ένα μπλουζάκι για 1€; Αν σου δίναμε τη πλατφόρμα να δημιουργήσεις την καμπάνια του Fashion Revolution πιο θα ήταν το μήνυμα σου;

Από το χειροποίητο στο Fashion Revolution είναι ένα βιωματικό εργαστήρι για νέους από 14 έως 18 ετών. Στόχος του να ευαισθητοποιήσει για το περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό κόστος της γρήγορης μόδας. Μέσα από τεχνικές μουσειακού θεάτρου, προβολή ντοκιμαντέρ, design ενδύματος, γνωριμία με το upcycle θα εξερευνήσουν τα παγκόσμια δεδομένα ως προς την αναγκαιότητα μιας επανάστασης στην μόδα. Τέλος η ομάδα θα κληθεί να δημιουργήσει μια καμπάνια για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δουλεύοντας με φωτογραφία, βίντεο, και γραφιστικά.
Η καμπάνια θα τρέξει στην επίσημη σελίδα του FASHION REVOLUTION GREECE

Σχεδιασμός υλοποίηση: Βαλεντίνα Σωκράτους
Δευτέρα 15/7 με Παρασκευή 19/7 στις 11:00π.μ -13:00

Κόστος συμμετοχής:25€
Πληροφορίες & εγγραφές στο 2551036663 & [email protected]

Print
934

x
X