Δράσεις για ενήλικες

Αφιέρωμα στην μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία

Ο Αλέξανδρος Κεβόπουλος φιλοξενεί τον Βαγγέλη Κοντόπουλο στην Αλεξανδρούπολη, για ένα μουσικό αφιέρωμα σε ποίηση του Ν. Καββαδία, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ., στο καφέ του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης. Την εκδήλωση διοργανώνει το Σωματείο Φίλων του ΕΜΘ

Βαγγέλης Κοντόπουλος: μπάσο, φωνή
Αλέξανδρος Κεβόπουλος: φωνή, κιθάρα

Είσοδος: 5€ 

Ο Βαγγέλης Κοντόπουλος γεννήθηκε στο Krnov της Τσεχοσλοβακίας. Ήρθε στην Ελλάδα 15 χρονών. Σπούδασε κοντραμπάσο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 1996. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τα «ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ» και ήδη κυκλοφορούν τρεις προσωπικοί του δίσκοι: «Σαν το νερό που κυλάει», το ζωντανά ηχογραφημένο "Solo live performace in museum" και το «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ» με ερμηνευτές τον Χρήστο Θηβαίο, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Μάκη Σεβίλογλου, Μαρία Λούκα και το συγκρότημα «Οn the road» .
Με τον κλασικό κιθαρίστα Γιάννη Γιακουμάκη δημιουργούν το συγκρότημα ΝΟΣΤΟΣ με ερμηνεύτρια τη Ματίνα Μάστορα και τον Δημήτρη Παναγούλια στα κρουστά. Διασκευάζουν γνωστά δημοτικά και λαϊκά τραγούδια τα οποία κυκλοφορούν στον ομώνυμο δίσκο "Nostos". Συνεργασίες στη δισκογραφία και ζωντανές εμφανίσεις: Αλερετούρ, Άγαμοι Θύται, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Κανά, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Στάθης Παχίδης, Γιώργος Ανδρέου, Τάνια Τσανακλίδου, Χρήστος Θηβαίος, Παντελής Θαλασσινός, Θάνος Μικρούτσικος, Νίκος Ξυδάκης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Τάκης Βούης, Λευτέρης Χριστοφής, Γιώργος Φραντζολάς, Νίκος Τουλιάτος, Κώστας Μαγγίνας, Τηλέμαχος Μούσας, Νίκος Ζούδιαρης,Τάκης Φαραζής, Chico Freeman, Blaine Reininger, Balkanatolia, Roland Hofman, Peter Saltsev, Paul Wertico, κ.α.

Ο Αλέξανδρος Κεβόπουλος Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1996. Σπουδάζει Ανώτερα Θεωρητικά (Σύνθεση) της μουσικής με τον Α.Δεβετζή στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξ/πολης και ταυτόχρονα φοιτά στο τμήμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού του ΔΠΘ. Γράφει και ερμηνεύει δική του μουσική από μικρή ηλικία και εργάζεται σαν μουσικός και ενορχηστρωτής. Τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται με τον Βαγγέλη Κοντόπουλο.

Print
210

x

No content

A problem occurred while loading content.

Previous Next
X