Δράσεις για ενήλικες

Οι μικροί σούπερ ήρωες αλλάζουν την πόλη τους! (Δημιουργικό Εργαστήρι)

ririxΠιστοί στο ραντεβού μας με τους μικρούς μας φίλους, το Δημιουργικό Εργαστήρι του ΕΜΘ είναι κοντά σας, έτοιμο για καινούριες περιπέτειες. Φέτος θα ανακαλύψουμε ποιες είναι οι σούπερ δυνάμεις μας και θα τις χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει στην πόλη μας. Βάζουμε τις κάπες μας και η αποστολή  ξεκινά!!

Το εργαστήρι είναι δομημένο σε δύο ευέλικτους κύκλους. Ο πρώτος κύκλος ξεκινά τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει έως τον Ιανουάριο, ενώ ο δεύτερος θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο. Σε κάθε κύκλο τα παιδιά θα εργαστούν ομαδικά, θα προβληματιστούν, θα ερευνήσουν και θα ασκήσουν κριτική σε θέματα της καθημερινής τους ζωής. Στη συνέχεια θα αποκτήσουν ενεργό ρόλο με στόχο την παρέμβαση στην τοπική κοινωνία. Με αυτενέργεια και δημιουργικότητα, θα εκπονήσουν σχέδιο αλλαγής και βελτίωσης για τα προβλήματα που θα εντοπίσουν, μέσα σε ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως και 10 ετών και θα πραγματοποιείται δύο Σάββατα το μήνα. Αγαπητοί γονείς, φέτος θα χρειαστούμε την ενεργή συμμετοχή σας μιας και θα βγαίνουμε εκτός του μουσείου, κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Δηλώστε εθελοντές και γίνεται και εσείς σουπερ ήρωες ! Βοηθοί μας σε όλη αύτη τη προσπάθεια θα είναι η Ρίρηξ το μυρμήγκι και ο Ξούρης το γουρούνι!!!! Ποιοι είναι αυτοί; Θα τους γνωρίσετε από κοντά! Σας περιμένουμε! Θα λειτουργήσουν 2 τμήματα, το πρώτο τμήμα θα είναι για παιδιά ηλικίας από 4 έως 6 ετών και το δεύτερο τμήμα για παιδιά από 7 ετών και άνω. Το πρώτο τμήμα θα ξεκινά στις 10:00 π.μ και το δεύτερο τμήμα στις 12:00. Εγγραφές μέχρι αρχές Οκτωβρίου στο Ε.Μ.Θ.
*Δυνατότητα εγγραφής ηλεκτρονικά στο: http://goo.gl/forms/hkNrTIMNFM

Έναρξη 10 Οκτωβρίου

Σχεδιασμός & υλοποίηση προγράμματος: Σωκράτους Βαλεντίνα, Υπ. Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΕΜΘ Μοκαΐτη Φανή, Παιδαγωγός, Εμψυχώτρια Έως 20 παιδιά σε κάθε τμήμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες στο 2551036663, info@emthrace.org και στο www.emthrace.org
Print
115

x

No content

A problem occurred while loading content.

Previous Next
X