Δράσεις για ενήλικες

Σεμινάριο σκηνοθεσίας και παραγωγής ντοκιμαντέρ με τον Χάρη Ντώνια

Με την ολοκλήρωση του Α' κύκλου του σεμινάριο θα ακολουθήσει νέος όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με μια εισαγωγή στην κινηματογραφική παραγωγή και σκηνοθεσία, αυτή μιας ταινίας μυθοπλασίας, όπως και σε παρεμφερή προϊόντα κινηματογραφικά όπως τα μουσικά video clips και τα τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ.

Σε μια τρίτη φάση οι συμμετέχοντες που έχουν καταλήξει σε ένα project και θέλουν να το υλοποιήσουν με σκοπό την εκμετάλλευση του θα ενημερωθούν για το πως λειτουργεί η παγκόσμια αγορά του ντοκιμαντέρ και πως αυτό θεωρείται ένα προϊόν εμπορικό και καλλιτεχνικό παράλληλα.

Ο Χάρης Ντώνιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου στην Βαρκελώνη, Ισπανία, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο αντικείμενο του Audiovisual Management αποκλειστικά για ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ στο Media Business School. H φιλμογραφία του ως σκηνοθέτης περιλαμβάνει τρία ντοκιμαντερ εκ των οποίων το πρώτο στην Νέα Υόρκη και δύο ταινίες μικρού μήκους που συμμετείχαν σε διάφορα φεστιβάλ διεθνώς. Επίσης, από το 1998 σκηνοθετεί διαφημιστικά σποτ και μουσικά βίντεο κλιπ για τις αγορές τις Ελλάδας και της Ισπανίας.

Κόστος και Δηλώσεις Συμμετοχής Κόστος συμμετοχής 100 €

Μέλη του Σωματείου Φίλων του Ε.Μ.Θ. 80€

Εκπαιδευτικοί, δημοσιογράφοι, πολύτεκνοι 85€

Φοιτητές 65 €

Για δηλώσεις συμμετοχής και διαθεσιμότητα θέσεων, καλέστε στο 25510 36663 ή στο [email protected]. Η τελική κράτηση θέσης εξασφαλίζεται με την εξόφληση των διδάκτρων έως και την προηγούμενη ημέρα από την έναρξη κάθε προγράμματος.
Print
124

x

No content

A problem occurred while loading content.

Previous Next
X