Δράσεις για ενήλικες

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για παιδιά


0 436

Το Σωματείο Φίλων του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης προσκαλεί τα παιδιά στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Μουσείου. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός κ. Νίκος Ζερβόπουλος θα διαβάσει το έργο του Ο. Χένρι "Τα δώρα των μάγων". Θα λειτουργήσει Δημιουργικό Εργαστήρι.

Μ.Κ.Ο "Γιατροί Καρδιάς"


0 184

Στα πλαίσια της ανιδιοτελούς προσφορά, εν δράσει, σας προσκαλούμε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Ε.Μ.Θ. για να δείτε και να ακούσετε δείγματα ανθρωπιάς και πολιτισμού μέσα από το έργο της Μ.Κ.Ο. "Γιατροί Καρδιάς" που συντελείται ανά τον κόσμο, όπου υπάρχει ανθρώπινος πόνος πέρα από φύλο και φυλή. Η παρουσίαση θα γίνει από την κα Ελένη Σωτηρίου αντιπρόεδρο της οργάνωσης και τη συμμετοχή άλλων μελών.

Θράκη Αέναον Φως


0 619

Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ Θράκη Αέναον Φως που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 9:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξ/πολης. Η ταινία επικεντρώνεται στα αναλλοίωτα μαγευτικά τοπία, στις ιστορικές αντιστοιχίες από την αρχαιότητα έως σήμερα και με οδηγό το φως οδηγούμαστε στην αναλλοίωτη γοητεία του χθες και του σήμερα της Θράκης. Συντελεστές ταινίας: Σκηνοθεσία: Δέσποινα ...
RSS
X