Δράσεις για ενήλικες

Αισώπεια


0 268

Ένας φιλόδοξος στόχος του Ε.Μ.Θ. πραγματοποιείται. Πρόκειται για μια σειρά από πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις με θέμα τον Αίσωπο όπου ξένοι και Έλληνες επιστήμονες, καλλιτέχνες-δημιουργοί θα συμπράττουν για την ανάδειξη του Αισώπειου έργου. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούμενες σε ένα θεσμικό πλαίσιο, με οργανωτικό πυρήνα το Ε.Μ.Θ. και με πολύτιμο συνεργάτη το Γιάννη Βουλτσίδη, την συνεργασία Δήμου, Νομαρχίας και Περιφέρειας, αποτελούν έναν πρωτότυπο πολιτιστικό θεσμό παρέχοντας ...

Ομιλίας της Αγγελική Γιαννακίδου στον Βόλο


0 302

Στα πλαίσια του εορτασμού των 90ών Ελευθερίων της Δυτικής Θράκης ο Σύλλογος Θρακιωτών Μαγνησίας θα τελέσει δοξολογία την Κυριακή 30 Μαϊου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως στις 9.45. Κατόπιν στις 11.30 στην αίθουσα Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο στη Μεταμορφώσεως 3 στο 2ο όροφο θα γίνει ομιλία - παρουσιαση ντοκιμαντερ με θέμα "Θράκη Αέναον Φως" και "Η Ιστορία της Θράκης μέσα από τους Χάρτες" από την Διευθύντρια του Ε.Μ.Θ. κ Αγγελική Γιαννακίδου.

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και την Κοινωνική Δικτύωση


0 389

Στα πλαίσια του "Πολιτιστικού Καφενείου", το Σωματείο Φίλων του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και την Κοινωνική Δικτύωση» την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010 και ώρα 20:30 στο αίθριο του Ε.Μ.Θ. Με ευαισθησία το Ε.Μ.Θ. καλεί γονείς, φοιτητές και γενικά χρήστες του διαδικτύου να παρευρεθούν και να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους. Θα γίνει παρουσίαση κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες στο διαδίκτυο αλλά και ενημέρωση πάνω σε μέτρα που ...

Η Αρχαιολογική έρευνα στη Θράκη την τελευταία πενταετία


0 123

Την Τρίτη 25/05/2010, ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί Αρχαιολογική Συνάντηση με θέμα ‘Η αρχαιολογική έρευνα στη Θράκη την τελευταία πενταετία’. Πρόκειται για την παρουσιαση του έργου της ΙΘ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και των συνεργατών της (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης). Η θεματολογία της συνάντησης αναφέρεται σε ένα ευρύ γεωγραφικό χώρο, από τα Άβδηρα δυτικά μέχρι τη Μικρή Δοξιπάρα Ζώνη βορειοανατολικά.  

Σημεία Σύγκρουσης και Σύγκλισης Θρησκειών και Πολιτισμών


0 119

Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σας προσκαλεί τη Δευτέρα 24/05/2010, ώρα 20:15 σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμου και του Χάσαν Μπαντάουϊ, Αραβολόγος, Επ. Καθηγητής Φιλοσοφ. Σχολής Α.Π.Θ. με θέμα ‘Σημεία Σύγκρουσης και Σύγκλισης Θρησκειών και Πολιτισμών’.  
RSS
12

No content

A problem occurred while loading content.

Previous Next
X