Δράσεις για ενήλικες

KYKLOS - προβολή ταινίας μικρού μήκους

Κύκλος, μια ταινία μικρού μήκους

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 21:15 στον πολυχώρο του Μουσείου θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους "KYKLOS".

Ο "KYKLOS" είναι αφιερωμένος στον μοναδικό φυσικό πλούτο της βορειοανατολικής Ελλάδας. Ένα 12λεπτο ταξίδι μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου στην Αν. Μακεδονία και Θράκη. Είσοδος ελεύθερη.

Μετά το τέλος της ταινίας οι δημιουργοί της θα μας μιλήσουν για την εμπειρία που αποκόμισαν από το συγκεκριμένο project. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των τοποθεσιών των γυρισμάτων και συζήτηση για τον φυσικό πλούτο της Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Την κουβέντα θα κλείσει η ορειβατική παρέα Αλεξανδρούπολης, παρουσιάζοντας φωτογραφικο υλικό απο τις δραστηριότητές της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Συντελεστές: Παραγωγή / Διεύθυνση φωτογραφίας – Γκόγκος Γιάννης Σκηνοθεσία / Μοντάζ – Θεόφιλος Γεροντόπουλος Μουσική επιμέλεια – Τρυφωνόπουλος Γιάννης Επεξεργασία τελικού ήχου – Παπαλιάς Αναστάσιος Επεξεργασία τελικού ήχου (τρέιλερ) –Ζαζόπουλος Βίκτωρας Κείμενα – Γεωργιάδης Αναστάσιος Εκφώνηση - Γκόγκος Γιάννης Ηχογράφηση – Δούκας Σισκόπουλος (music temple) Λογότυπο / Γραφικά – Χρυσάκης Γιάννης Υποτιτλισμός – Δαουλτζή Νικη

Ο Γιάννης Γκόγκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία από το 2008, επικεντρώνοντας το ενδιάφερον του κυρίως σε θέματα που αφορούν τη φύση. Η δουλειά του εχει δημοσιευτει σε περιοδικα, έντυπα και ηλεκτρονικά, σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Από το 2012 εως και σήμερα ασχολείται με την ταινία μικρού μήκους "KYKLOS'' που έχει σκοπό να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον μοναδικό φυσικό πλούτο της ΒΑ Ελλάδας.

Ο Θεόφιλος Γεροντόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Ασχολείται επαγγελματικά με το αντικείμενο της φωτογραφίας και του βίντεο από το 2012 διατηρώντας δικό του γραφείο με βάση στην Αλεξανδρούπολη. Ερασιτεχνικά ασχολείται από το 2005. Εκτός από την φωτογραφία τοπίου έχει ασχοληθεί αρκετά με την φωτογραφία θεάτρου απότελεσμα της τριετους συνεργασίας του με το Ερευνητικο Θέατρο Θράκης. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει εθελοντικά σε διάφορα project της κοινότητας του Slow Food Thrace. Επίσης έχει εργαστεί ως διευθυντης φωτογραφίας σε μουσικά βιντεοκλιπ και σε μικρά διαφημιστικά διαδυκτυακής χρήσης. Ως μοντερ έχει συμμετάσχει στο βραβευμένο ντοκυμαντέρ "Farming on Crisis?" (winner short documentary, Arclight documentary film festival, Hollywood, CA, 2012). Τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται με την ταινία "KYKLOS" η οποία έχει ως βασικό θέμα την φύση της ΒΑ Ελλάδας.

  kyklos nature
Print
162

x
X