Δράσεις για ενήλικες

Εργαστήρι Υπόδυσης Ρόλων: Ο κόσμος του Φανταστικού

Εργαστήρι Υπόδυσης Ρόλων : Ο κόσμος του Φανταστικού
Το ΕΜΘ σε συνεργασία με τον Γιώργο Χονδρόπουλο ανακοινώνουν τον 2ο κύκλο του εργαστηρίου παιχνιδιών υπόδυσης ρόλων για ενήλικες.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν για τα διάφορα παιχνίδια υπόδυσης ρόλων, τους κανόνες τους, τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού ενώ θα έχουν και την δυνατότητα κατασκευής του δικού τους κόσμου στην σφαίρα της φαντασίας. 
Καλωσορίσατε σε έναν σκοτεινό κόσμο παράλληλο με τον δικό μας όπου υπερφυσικά πλάσματα φωλιάζουν μέσα στα πέπλα την κοινωνίας. 
Καλωσορίσατε στο World of Darkness, ένα παιχνίδι υπόδυσης ρόλων από την εταιρία White Wolf που επιτρέπει στους παίχτες να αναλάβουν ρόλους υπερφυσικών πλασμάτων της νύχτας. Στο συγκεκριμένο εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μια από τις πατριές των Βαμπίρ και να εντρυφήσουν στα αρχαία μυστικά των αθάνατων αυτών πλασμάτων. Ακολουθώντας τους κανόνες και το ιστορικό υπόβαθρο του Vampire the Masquerade η παρέα μας για άλλη μια φορά θα παίξει και θα μάθει ένα από τα πιο γνωστά Pen& Paper επιτραπέζια όλων των εποχών με στόχο την διασκέδαση!

Τα εργαστήρια πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου και θα λειτουργήσουν 2 τμήματα των δέκα ατόμων.
Έναρξη Κυριακή 7 Οκτωβρίου
ώρες: 15:00-18:00 & 19:00-22:00
Κάθε εργαστήριο θα διαρκέσει 3 ώρες.
Συνολική διάρκεια κύκλου: δύο μήνες.

Print
2322

x

No content

A problem occurred while loading content.

Previous Next
X